Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Lech Zürs Tourismus

Koninklijke familie poseert in Lech

Wintersportredacteur

Een temperatuur net boven het vriespunt, een strakblauwe lucht en heel veel fotografen op de piste vanochtend in Lech. Het was tijd voor het jaarlijkse fotomoment van de koninklijke familie op wintersport.

De koning is met zijn gezin op wintersport in het Oostenrijkse Lech am Arlberg. Elk jaar wordt aan het begin van de vakantie de pers uitgenodigd voor de fotoshoot. Ook zijn moeder prinses Beatrix, prins Constantijn, prinses Laurentien en hun kinderen zijn bij de fotosessie aanwezig.

Rustige vakantie voor koninklijke familie

Het persmoment wordt ingelast zodat de familie de rest van de week een rustige vakantie kan beleven. De pers wordt gevraagd om de familie verder met rust te laten. Als de privacy dan toch niet gerespecteerd wordt, dan heeft de Rijksvoorlichtingsdienst de mogelijkheid om een bepaalde partij het volgende jaar niet meer uit te nodigen.

 

Perfect weer

Het is vandaag perfect weer in Lech en dat levert natuurlijk mooie plaatjes op. De temperatuur was een stuk aangenamer dan vorig jaar, toen was het rond de minus 20 graden Celsius.

De eerste foto’s zijn al te vinden op de website van de NOS.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in