Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Interessante deals voor een wintersport in de voorjaarsvakantie

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het wintersportseizoen nadert en het is de hoogste tijd om te gaan boeken. Voor degenen die gebonden zijn aan de schoolvakanties en thuis willen blijven met kerst is de voorjaarsvakantie vaak de beste keuze. Heb jij nog niet geboekt? In dit artikel vind je enkele goede deals voor een wintersport in de voorjaarsvakantie.

Op wintersport in de voorjaarsvakantie

Als je op zoek bent naar goede sneeuw en zon tijdens je wintersport in 2024, dan is de voorjaarsvakantie een uitstekende keuze. Het is over het algemeen drukker tijdens deze periode, maar wanneer je kinderen naar school gaan, heb je vaak geen andere optie. Laat dit je echter niet weerhouden. Ook tijdens de voorjaarsvakantie kun je genieten van een geweldige wintersport. Bovendien zijn er voldoende mogelijkheden om de drukte te vermijden in rustige skigebieden in de Alpen.

› Top 10 rustige skigebieden in de Alpen
› Top 10 rustige skigebieden in Oostenrijk
› Top 10 rustige skigebieden in Frankrijk
› Top 10 rustige skigebieden in Zwitserland
Top 10 rustige skigebieden in Italië

Aanbiedingen voor een wintersport in de voorjaarsvakantie

Het is gemakkelijk om te denken dat een wintersportvakantie in de voorjaarsvakantie veel geld kost vanwege de drukte. Maar dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Hieronder hebben we een aantal goede aanbiedingen voor je verzameld. Het betreft 8-daagse wintersportvakanties inclusief skipas. Klik op de afbeelding voor meer informatie, prijzen en om te boeken.

Meer deals

Nog niet gevonden wat je zoekt?

››› Alle deals van Chalet.nl in de voorjaarsvakantie 2024
››› Meer deals in de voorjaarsvakantie bij Summit Travel

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in