Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

In Verbier kun je drones huren die je volgen

Wintersportredacteur

Dat drones een hot item zijn is een feit. De laatste tijd zijn de vliegende machines echter steeds vaker negatief in het nieuws gekomen, bijvoorbeeld door de drone crash vlak naast Marcel Hirscher. Misbruik van drones in Oostenrijk kan je daarom duur komen te staan. Gelukkig zijn er ook positieve verhalen. Mooie video’s over drone boarden bijvoorbeeld en nu ook een positief verhaal vanuit het skigebied van Verbier. Daar kun je namelijk drones huren die je automatisch volgen.

Elke vrijdag is het op verschillende plekken in Verbier mogelijk om een drone te huren die je volgt. Hoe vet is dat?! En of dat vette vakantiekiekjes worden!

Zoals je wellicht al had verwacht is het niet mogelijk om overal met de drone heen te vliegen, zodat de kans niet bestaat dat je ‘m tegen een liftpaal laat klappen. Je kunt de drone gebruiken in het funpark, op de AudiQuattro Funslope en op twee slalomparcoursen. Een professional legt je uit hoe alles werkt en helpt je met opstijgen en landen, daarna kun je los.  De Hexo+ drone volgt je met behulp van GPS technologie en kan al je moves vanuit de lucht opnemen.

drone_action_6_zoom680-510

Wat super tof is, is dat je binnen 48 uur een gemonteerde video in je postvak in kan verwachten. Niets zelf monteren dus, gewoon op social media knallen. Vet! Het geintje is overigens niet goedkoop. Je huurt een drone voor een halve dag voor CHF 250,- en voor een dag voor CHF 400,-. Dat is omgerekend respectievelijk € 226,- en € 361,-.  Hoe het er ongeveer uitziet zie je hieronder.

https://youtu.be/MdM2t-smRVc

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in