Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

In dit skigebied skiën kinderen gratis op 24 december 2022

© Nassfeld-Pressegger See

Wintersportredacteur

Als kerstcadeautje kunnen kinderen in het Oostenrijkse skigebied Nassfeld in Karinthië aankomende zaterdag helemaal gratis skiën. Dit kindvriendelijke skigebied heeft wel vaker van dit soort bijzondere acties voor kinderen. Als je nu beslist kun je nog in de auto springen! Waar wacht je nog op?

Kinderen skiën gratis in Nassfeld op 24 december

Geef jezelf en je gezin het ultieme kerstcadeautje en ga skiën in Oostenrijk met de feestdagen! Hoe bijzonder is het als jullie samen in de sneeuw Kerst kunnen vieren? En dat ook nog eens met een hele speciale deal. In Nassfeld hoef je namelijk op 24 december 2022 niets te betalen voor het skiën, voor kinderen tot 14 jaar. Deze actie geldt alleen op 24 december 2022 van 9.00 uur tot 15.00 uur. Van deze pistes kun jij heel binnenkort afdalen als je gebruik maakt van deze actie!

Dit kun je verwachten van een wintersport in Nassfeld

Op dit moment ligt er ongeveer 80 centimeter sneeuw op de berg in Nassfeld. Bij dit skigebied in Karinthië, dat ook wel Sun Ski World wordt genoemd, geniet je van de pluspunten van twee landen. Het skigebied ligt namelijk in Oostenrijk tegen de grens van Italië aan. Je kunt hier dus heerlijk eten en skiën op 110 km aan pistes. Met 30 skiliften en 25 skihutten kun je hier kilometers maken en iedere dag ergens anders lunchen. De pistes in dit skigebied zijn voornamelijk rood en blauw, waardoor het perfect is voor families met jongere en oudere kinderen. 

››› Deze verrassingen vind je alleen op de skipistes van Nassfeld

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in