Nieuwsalert per mail ontvangen

Het favoriete wellnesscentrum in Oostenrijk?

C) Rogner Bad Blumau / foto-kohlmeier.at

De wintersportvakantie draait om plezier, gezelligheid en ontspanning. Veel mensen kiezen dan ook voor een skigebied of hotel waar de wellnessfaciliteiten bij zijn inbegrepen. Als je een wellnesscentrum in Oostenrijk bezoekt dan zie je dat hier ook veel aandacht aan is besteed. Omdat iedereen toch graag wil weten wat het meeste geliefde wellnesscentrum in Oostenrijk is, heeft Thermencheck.com onderzoek gedaan. 

Dit jaar mag Rogner Bad Blumau zich voor de tweede keer op rij gelukkig prijzen met de 1e plaats en zijn zij naar huis gegaan met de Thermencheck.com Award 2014. Ben je een keer in Bad Blumau in Oost-Steiermark, dan is dit centrum een echte aanrader. Even lekker naar de sauna na een intensieve dag skiën even lekker naar de sauna zorgt voor nog meer ontspanning en geeft je het gevoel dat je écht op vakantie bent. Bij het onderzoek van Thermencheck waren 38 verschillende Wellness-centra geselecteerd. In totaal hebben 70.000 personen gestemd op hun favoriet en daarbij kwam het centrum uit Bad Blumau als winnaar uit de strijd. “Wij hebben deze Award te danken aan de medewerkers van het centrum die allemaal hun steentje hebben bijgedragen aan dit succes”, aldus directrice Melanie Franke.

Elk jaar innoveert het centrum en zorgen zij dat de klanten tevreden blijven. Zo is er dit jaar geïnvesteerd in een nieuwe sauna met een houtgestookte oven en heeft het bedrijf zich verrijkt met een gastronomisch restaurant met chef-kok Joachim Windhager.

Rogner Bad Blumau wellness

Foto: Rogner Bad Blumau / foto-kohlmeier.at

wellness wintersport

Foto: Rogner Bad Blumau / foto-kohlmeier.at

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in