Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Helene Fischer treedt op tijdens ‘Sound and Snow’ in Bad Gastein

© Skiinformatie.nl

Kun jij de hits van de Helene Fischer allemaal meezingen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Deze winter zal de zangeres optreden tijdens het evenement ‘Sound and Snow’ in het Oostenrijkse Bad Gastein. Ben jij erbij op 4 april?

Optreden

De hits van Helene Fischer gaan tijdens het après-skiën niet ongemerkt voorbij. Velen zingen dan ook luidkeels de hit ‘Atemlos durch die Nacht’ mee. Aankomend winterseizoen hoor je haar niet alleen door de speakers in de après-ski, maar dit keer staat ze ook op het podium bij ‘Sound and Snow’. Tijdens dit evenement kunnen jong én oud genieten van een spectaculair optreden van de Duitse zangeres. Helene Fischer is 4 april 2020 te bewonderen in Bad Gastein.

Sound and Snow

Het evenement Sound and Snow krijgt deze winter een tweede editie. Het winterseizoen wordt op 14 december 2019 goed ingeluid met een hip-hop concert van Bonez MC & Raf Camora en Kontra K. Vervolgens zal Helene Fischer in april een live-optreden geven aan de bewoners en bezoekers van het wintersportgebied. Een goede redenen om deze winter een bezoekje te brengen aan dit gebied!

Het vorige seizoen mocht onze Nederlandse dance-held Martin Garrix achter de draaitafel kruipen. Daarnaast waren er ook optredens van de Duitse schlager zangeres Andrea Berg en de Duitse hip-hopband Die Fantastischen Vier. Benieuwd naar deze optredens? Bekijk deze dan in onderstaande aftermovie!

Wintersport in Bad Gastein

Het bekende Bad Gastein is het grootste dorp van het Gasteintertal. Vanuit dit wintersportdorp heb je direct toegang tot de pistes van de Graukogel en Stubnerkogel-Schlossalm. Het skigebied heeft in totaal 114 km aan skipistes. Hierbij kunnen zowel beginners als gevorderden goed uit de weg. Na een dag skiën, heb je de keuze uit een drankje doen in de après-ski of lekker bijkomen in de wellness. Bad Gastein staat namelijk bekend om de vele kuuroorden die er te vinden zijn.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in