Nieuwsalert per mail ontvangen

De hardste crash van het afgelopen weekend

Het afgelopen weekend is het World Cup seizoen van start gegaan in Sölden. Bij de vrouwen was Lara Gut oppermachtig en bij de mannen was het Pinturault die er met de winst vandoor ging. Zij hebben een goede race gehad. Er was ook iemand die een iets minder goede dag had: Phil Brown.

Phil Brown is lid van het Canadese skiteam en had er zin in afgelopen zondag op de Rettenbach gletsjer. Zoveel zin zelfs dat hij in plaats van een bocht een salto wilde maken. En dat is niet slim natuurlijk als je een goede tijd wil neerzetten. De actie van Phil was heerlijk, zeker ook omdat hij niets aan het ongeval overhield en erom kan lachen.

Hij deelde zijn actie op Instagram en de reacties zijn goud. We kunnen het er wel over eens zijn dat dit de hardste crash van het afgelopen weekend was. Phil, dank voor deze input het afgelopen weekend. We zijn blij dat we erom kunnen lachen en wensen je veel succes het komende seizoen.

A video posted by Phil Brown (@philbrown77) on

Wij houden trouwens wel van lachen en delen regelmatig heerlijke crashes. Ken je deze nog? Die ging het afgelopen jaar door het dak.

Even je ski’s wegzetten – hoe het niet moet

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in