Nieuwsalert per mail ontvangen

Gratis je wintersportuitrusting mee naar Canada op KLM vluchten

Zou jij de komende winter wel eens richting de Canadese bergen willen in plaats van richting de Alpen? KLM ondersteunt je daar financieel bij, want op alle rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en Edmonton biedt de luchtvaartmaatschappij je de mogelijkheid om gratis je wintersportuitrusting mee te nemen.

KLM biedt de gratis bagageservice aan via touroperators die aangesloten zijn bij de Sneeuwzeker Deals. Wintersporters die via die touroperators hun vakantie naar de Canadese bergen hebben geboekt mogen gratis een extra skitas of boardbag meenemen. Dit kost je normaal 68 euro per tas per enkeltje, dus in totaal betaal je 136 euro minder dankzij de actie.

Sneeuwzeker Deals

Veel Nederlanders kiezen bijna automatisch voor de Alpen, terwijl er nog veel meer ander wintersportmoois te ontdekken is in de wereld. In samenwerking met meerdere Nederlandse touroperators worden op de website www.sneeuwzekerdeals.nl wintersportvakanties naar Canada aangeboden voor scherpe prijzen. Je zult je verbazen over de prijzen. Er kan namelijk al een vakantie naar het Jasper National Park geboekt worden vanaf 989 euro per persoon. Daarbij inbegrepen zit dan de retourvlucht met KLM, huurauto of transfer, minimaal 7 hotelovernachtingen, een 6-daagse skipas en je wintersportuitrusting als extra bagage.

Foto: Ski Marmot Basin

Edmonton

De wintersportvakanties starten allemaal met een vlucht van Amsterdam naar Edmonton, de hoofdstad van Alberta. Dat is de toegangspoort naar het Jasper National Park, dat garant staat voor een vakantie met veel poedersneeuw. Vanuit Edmonton rijd je met je eigen huurauto naar het Park of pak je de shuttle.

Overigens kun je ook nog een paar dagen extra aan je vakantie plakken, want de stad Edmonton staat bekend als dé festivalstad van Noord-Amerika. Gedurende het winterseizoen kun je daar van vette evenementen genieten.

Skiën in Canada

Een van de gebieden waar je vanuit Edmonton gemakkelijk komt is het skigebied Marmot Basin, wat een paradijs is voor zowel de poederskiër als de beginnende skiër. De pistes zijn er breed en het is er een stuk rustiger dan je waarschijnlijk gewend bent in de Alpen. In Canada is de wintersportervaring echter breder dan enkel skiën of snowboarden. Zo kun je gaan voor een sledehondentocht, ijsklimmen op bevroren watervallen of schaatsen op een van de mooie meren in het National Park.

Kortom, eigenlijk moet je gewoon een keer die kant op.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in