Nieuwsalert per mail ontvangen

‘Gratis’ ticket voor iF3 International Freeski Film Festival

Niets gepland op 7 oktober aanstaande? Nu wel. Op die datum vindt het iF3 International Freeski Film Festival plaats op het Westergas terrein in Amsterdam. Blocken in de agenda dus. Helemaal nu I Love Skiing en het festival de handen ineen slaan en je praktisch een gratis kaartje voor het festival kan bemachtigen.

Sinds 2007 is het iF3 International Freeski Film Festival hét festival voor skiliefhebbers. Op de events in Amsterdam, Chili, Quebec, London, Japan en Stockholm is het elk jaar genieten van de beste en nieuwste films uit de scene onder het genot van een drankje. Gepaard met vette winacties, meet en greets met topatleten en heerlijke beats van bekende dj’s is het dé place to be als je van skiën houdt.

‘Gratis’ tickets dankzij samenwerking I Love Skiing
Omdat de I Love Skiing community en de doelgroep van het iF3 International Freeski Film Festival nagenoeg gelijk is was een samenwerking tussen beide partijen zo gesloten. De community is op het festival aanwezig voor de verkoop van de bekende I Love Skiing caps en beanies, maar heeft voor de online boekers een heerlijke actie waardoor zij soort van gratis naar het festival kunnen.

grijze-beanie

Normaal gesproken betaal je voor de caps €29,95, maar als je ‘m bij het ticket koopt voor het festival betaal je slechts €17,50 voor een cap. Zo komt de prijs voor een ticket en een cap samen uit op €32,50, wat nagenoeg gelijk is aan de prijs van een cap alleen. Best lekker toch? Voor een beanie betaal je op dezelfde manier maar €15,- in plaats van €24,95. Let op: de actie geldt alleen bij online bestellingen.

Tickets voor het festival koop je hier.

 

Programma
Het programma van het festival ziet er bijzonder spectaculair uit. Niet alleen wordt de film Supervention II hier voor het eerst vertoond, zelfs nog voor de officiële premiere in Stockholm, maar ook de overige line-up is retevet. Check hieronder enkele van de trailers. Naast de filmvertoningen is er ook ruimte in het programma voor drankjes, dansjes en vette winacties. Sponsor GoPro gaat er bijvoorbeeld de allernieuwst spullen weggeven. Meer daarover binnenkort. Extra info over het festival vind je op de event page.

Field Productions – Supervention II

PVS Company – Backyards
Aanwezig met de volledige crew!

Perspective Studio’s – Enjoy the Ride (met NL’ers Vincent Renooy en Elias Mitalas)

Inspired Media – Tanner Hall ‘Ring the Alarm’

Poorboyz Productions X Stept Studio’s – Bobby Brown ‘Be Water’.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in