Nieuwsalert per mail ontvangen

Gratis ski’s testen bij Decathlon

Het uitzoeken van een paar nieuwe ski’s kan nog weleens lastig zijn. Dit komt doordat er tientallen verschillende soorten. Het vinden van de ski die bij jou past is dan ook een lastige keuze. Naast een advies van de verkoper is het natuurlijk veel handiger om eerst de ski’s te testen. Bij de Decathlon kun je nu gratis ski’s testen!

Gratis ski’s testen

Het kiezen van de juiste ski’s is altijd een hele opgave. Ondanks dat je informatie inwint en advies vraagt aan de verkoper weet je eigenlijk nog steeds niet wat je koopt. Gelukkig is er nu bij de Decathlon de mogelijkheid om de ski’s en snowboards van Wed’ze gratis te testen voordat je deze aanschaft. Zo weet je dus eigenlijk zeker of dit de ski is waar je naar op zoek bent.

 

De Uithof, den Haag

Als je van plan bent om ski’s of een snowboard van Wed’ze aan te schaffen kun je met je Decathlon sportpasnummer pistetoegang aanvragen. Kies wanneer je de ski’s wilt gaan testen en voer je sportpasnummer in als actiecode. Vervolg is het wachten tot het zover is en kun je de ski’s komen testen. Wat een super actie! Extra informatie over deze actie vind je hier.

Wed’ze collectie

Nu vraag je jezelf misschien af wat voor ski’s je in de collectie van Wed’ze vindt. Onlangs hebben wij de Boost 700 getest (die op de bovenstaande foto) en we waren positief verrast. Voor de rest van de collectie kijk je hieronder. De prijzen zijn echt bizar laag, maar aan de kwaliteit merk je dat niet.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in