Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Gratis ski en snowboard clinics in SnowWorld op 4 oktober

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Ripstar organiseert zaterdag 4 oktober gratis ski en snowboard clinics voor beginnende en gevorderde jeugd. Ben je tussen de 13 en 18 jaar en wil je (beter) leren skiën of snowboarden? Dan ben jij van harte welkom.

Vanaf 13.00u wordt er gestart met de 45 minuten durende clinics. Er kan deelgenomen worden aan een ‘Learn to Ride’ clinic voor de absolute beginners en aan ‘Freestyle’ of ‘Slopeskills’ clinics voor de ervaren rotten. Het mooie is dat niet alleen de clinics gratis zijn, maar ook de baantoegang. Kom je met je eigen materiaal, dan kun je dus zo naar binnen. Heb je geen eigen materiaal, dan is dat bij SnowWorld te huren. Inschrijven is verplicht en iedereen mag maximaal aan 1 clinic deelnemen. Wat de programma’s inhouden en hoe laat ze starten?

Learn to ride – 13:00 uur
Kunnen al je vrienden al skiën en snowboarden, maar heb jij het nog nooit gedaan. Leer dan je eerste meters maken onder professionele begeleiding.

Freestyle – 14:30 uur
Word je ook helemaal opgewonden als je de freestyle video’s op internet voorbij ziet komen en wil je zelf ook leren freestylen? In deze clinic leer je de eerste tricks op de piste. Ollie’s, 180’s en 360’s, laat maar eens zien hoe ver je komt in 45 minuten.

Slopeskills – 16:00 uur
Hoe goed ben jij op de piste? Zijn je korte bochten nog niet helemaal perfect? Of wil je wel eens echt leren carven? Je piste skills worden in deze clinic nog flink aangepakt. Als je het tempo bij kan houden tenminste ;-).

Meer informatie en inschrijven kan via de Ripstar website. Veel plezier!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in