Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

6 x goedkoop op wintersport in november

Wintersportredacteur

Het skiseizoen komt steeds dichterbij. De eerste gletsjerskigebieden openen deze maand en dat aantal loopt in de maanden daarna alleen maar op. Kun jij niet wachten om op wintersport te gaan? Ga alvast een paar dagen skiën in november! De keuze qua geopende skigebieden is dan al een stuk groter en van grote drukte is nog absoluut geen sprake. Twijfel je? Bekijk dan snel deze heerlijke aanbiedingen.

Wintersport in november

Fanatieke wintersporters reizen in november voor het eerst af naar de sneeuw. Natuurlijk is skiën al eerder mogelijk, alleen is in die maand de keuze qua skigebieden al iets uitgebreider. Omdat je aan het begin van het seizoen op de latten staat, is het over het algemeen nog heerlijk rustig in de skigebieden. Je kunt dus in alle rust van de pistes genieten, zonder dat je veel mensen tegenkomt. Ideaal in tijden als deze!

>>> Coronamaatregelen per skigebied <<<

Aanbiedingen wintersport november

Een groot voordeel van een wintersport in november is dat je tegen aantrekkelijke prijzen naar de skigebieden af kunt reizen. De meeste reisorganisaties bieden in deze periode accommodaties aan voor een aantrekkelijke prijs. Om je een handje te helpen, hebben we een aantal fijne deals op een rijtje gezet. Kun jij ook niet wachten om weer op ski’s te staan? Klik op de afbeeldingen voor meer informatie, prijzen en boeken.

Vaya Kaprun
White Peak Galtur
Appartement Sölden
Residence Le Chamois
Hotel Fischerwirt
Adler resort

Start skiseizoen

Benieuwd welke skigebieden in november opengaan? Bekijk dan snel het artikel hieronder. Je vindt hier een overzicht van de seizoensopeningen die op dit moment bekend zijn. Dus ook in welke skigebieden je in november al kunt skiën!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in