Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Gezocht: fans van Zwitserland met de mooiste foto’s en verhalen

Skiën in sneeuwzekere skigebieden

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Elk jaar weer vertrekken duizenden Nederlanders naar de Alpen voor een wintersport. Daarbij is de keuze voor een bestemming natuurlijk reuze. Wij zijn op zoek naar wintersporters die elk jaar weer naar Zwitserland gaan, oftewel fans van Zwitserland, en die ons kunnen vertellen waarom ze zo’n grote fan van het land zijn. Daarbij hoort natuurlijk ook een mooie wintersportfoto. Met de leukste verhalen en mooiste foto’s maken we binnenkort een leuk blog met informatie en tips voor een wintersport in Zwitserland. Bovendien hebben we voor hen binnenkort een leuke avond in petto en mogen we zelfs enkele korte trips weggeven.

Zwitserland: het land van…

Het prachtige Zwitserland is bekend om z’n indrukwekkende bergen, dalen en meren, maar natuurlijk ook vanwege de chocolade, kazen en horloges. Wij komen zelf maar al te graag in het land, in zowel de zomer als de winter. Vraag ons over Zwitserland en we kunnen je honderden redenen geven om het eens te bezoeken. Maar wat vind jij zo bijzonder aan Zwitserland? Hoe ben jij je hart verloren aan dit land? Wij zijn op zoek naar liefhebbers van Zwitserland die ons kunnen vertellen waarom ze elk jaar weer terugkeren en daarbij ook nog een prachtige foto delen.

Sneeuwzekere skigebieden Oostenrijk
Herken jij dit charmante bergdorp?

Zwitserlandliefhebbers gezocht

Ben jij die Zwitserlandliefhebber en wil je je verhaal inclusief foto delen? Mail dan naar [email protected] en vertel waarom jij zo’n Zwitserland fan bent. En ben jij niet die Zwitserlandliefhebber, maar ken je die wel? Stuur hem of haar dan dit bericht door!

Let op: vermeld wel even in de mail of we je verhaal en foto mogen delen en welke naam we erbij moeten zetten voor de copyrights van de foto. Zonder kunnen wij het helaas niet delen…

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in