Nieuwsalert per mail ontvangen

Freeride opening in Fieberbrunn op 20 december

Foto: Freerideworldtour.com

Het freeriden heeft afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Om die reden organiseert skigebied Feiberbrunn dit jaar een Freeride Opening waarbij de deelnemers kunnen profiteren van veiligheidstrainingen en kunnen er materialen getest worden. Het evenement zal op 20 december 2014 plaatsvinden en laat je kennis maken met de populaire off-piste mogelijkheden van het gebied.

Steeds meer skigebieden starten het seizoen met feestelijke activiteiten. Zo zal er tijdens de opening van het skigebied Fieberbrunn op 20 december naast de spectaculaire Freeride opening ook een concert van de band “Dave & de Pussies” gegeven worden en zal er een after-party georganiseerd worden met FM4 DJ “Slack Hippy”. Het vier dagen durende evenement wordt ambitieus ingestoken en voorspelt dan ook een succes te gaan worden.

Het freeride skigebied Fieberbrunn staat bij veel freeriders bekend als het ‘Mekka’ van de off-piste scene. Ook dit jaar zal het gebied weer het toneel zijn voor de Freeride World Tour waar alle professionals bij elkaar komen. Deze wedstrijden zullen plaatsvinden op 31 januari 2015.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in