Nieuwsalert per mail ontvangen

Freeride Film Festival 2017

Nog even en het is zover! Het Freeride Film Festival 2017 komt er weer aan. Op vrijdag 3 november kunnen wintersporters het skiseizoen weer inluiden met dit gave festival van WePowder. Het is september en dus tijd om te dromen van de verse poedersneeuw. Deze toffe seizoensopener voor freeriders uit Nederland en België wil je echt niet missen, dus omcirkel de datum in je agenda en ga 3 november naar het Tuschinski in Amsterdam. Koop je kaarten snel voordat het uitverkocht is!

Het Freeride Film Festival 2017 is een gaaf festival voor de echte fanatieke wintersporters. Zoals de naam al zegt, staat alles in het teken van freeriden, zowel op de ski’s als op het snowboard. De datum 3 november staat in het teken van films, clinics, workshops en lezingen.

Wat kun je verwachten?

Het Freeride Film Festival 2017 is de negende editie van dit evenement. De afgelopen jaren is het ontzettend goed bevallen en dat zal dit jaar niet anders zijn. Zo zijn er toffe clinics, workshops, lezingen en natuurlijk de beste ski- en snowboardfilms. Kortom, het wordt dit jaar weer een avond om niet te vergeten! Als je niks wilt missen van het evenement zal je om 18.00 uur aanwezig moeten zijn en ben je tot middernacht zoet met het volle programma. De eerste films die op het festival gepresenteerd gaan worden, zijn al bekend. Dus ga er even goed voor zitten en geniet alvast van een voorproefje.

Drop Everything – Matchstick Productions

Deze film met humor, veel actie, mooie locaties en herkenbare situaties is misschien wel de beste film die tijdens het festival gedraaid wordt. Deze wil je toch niet missen?

Rogue Elements – Teton Gravity Research

Herinner jij je die mannen uit Jackson Hole nog? Wij in ieder geval wel! Ze zijn terug en niet zo’n beetje ook, Ook dit jaar laten deze talenten weer genoeg gave dingen zien op hun ski’s en snowboards. De film is echt wat je van TGR verwacht.

This Is Home – The Faction Collective

This Is Home gaat over plezier hebben in de bergen en het zetten van de perfecte track. Voor deze actiefilm zijn er opnames gemaakt in onder andere Montana, Finland en Tsjechië. Dit heeft geweldige beelden opgeleverd.

Ben jij aanwezig op Freeride Film Festival 2017?

De andere films en festiviteiten die plaats gaan vinden, zullen op een later moment bekend worden gemaakt. Zo ook meer informatie over de afterparty. De kaarten voor Freeride Film Festival 2017 zijn nu al te koop voor 21 euro via de website van Pathé bioscopen. Wacht niet te lang met het kopen van kaarten, want OP=OP en het festival is ieder jaar weer uitverkocht. Nodig je vrienden uit via Facebook en zorg ervoor dat je aanwezig bent dit jaar!

Zo zag het er vorig jaar uit!

Wie nog niet eerder bij het Freeride Film Festival geweest is, zal waarschijnlijk nog niet echt een heel duidelijk beeld hebben van hoe het evenement in elkaar steekt. Bekijk de video hieronder, waar de aftermovie van vorig jaar te zien is.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in