Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Foto-update: Zo lekker is het deze week in Serfaus-Fiss-Ladis

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Net zoals zoveel Nederlanders is ook een deel van ons team deze week in de Alpen. Collega Joeri is te vinden in het Zillertal, Frank in Katschberg, Vera liet jullie gisteren foto’s zien uit Berwang en vandaag laat Lara jullie zien hoe het deze week in Serfaus-Fiss-Ladis was. Ik zit op dit moment op kantoor en geniet van de beelden van iedereen in de sneeuw!

“Het is top hier”

Over een antwoord op de vraag ‘Hoe is het daar?’ hoefde Lara niet lang na te denken vanochtend. “Het is top hier”, klonk het direct. En dat zien we dan ook op de foto’s. Het is weliswaar niet de hele week strakblauw geweest in het skigebied, maar dat is ook de charme van de wintersport. Want met prachtig weer kan iedereen heel goed skiën en met slechter zicht wordt het toch een wat grotere uitdaging. Lara geniet in ieder geval ontzettend in het skigebied.

Heerlijke vakantieweek

De afgelopen week was echt een heerlijke vakantieweek. De week begon met wat sneeuw, maar gelukkig liet de zon zich later ook zien. En ook vandaag is het nog heerlijk, op de laatste skidag van Lara. De foto’s van deze week in Serfaus-Fiss-Ladis zie je hieronder.

Ga jij binnenkort ook nog naar de sneeuw? Of is vandaag juist jouw laatste dag op de piste? In beide gevallen wensen we je veel plezier!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in