Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

FOTO-UPDATE: waterslides en hoge sprongen tijdens seizoenseinde Hochkönig

Gastblogger

Het skiseizoen van 2018/2019 is na Pasen voor veel skigebieden voorbij. De sneeuw smelt langzaam weg en hier en daar is het gras al weer goed zichtbaar. Veel skigebieden sluiten het skiseizoen feestelijk af. Zo ook Hochkönig. Daar werd het skiseizoen beëindigd met een waterslide. De mooiste sprongen werden vertoond en die werden beloond met gefluit en geklap vanuit de menigte. Uiteraard met hier en daar een duik in het waterbad. Een feestelijk spektakel!

Het jaar goed afsluiten

Onder het genot van een drankje, de nodige zonnebrand en het beste uitzicht op de eerste rij, zaten de laatste skiërs van dit seizoen te genieten van de prachtige sprongen die met enthousiasme door de jonge skiërs en snowboarders werden gemaakt. Dit zorgde ervoor dat er vaker dan één keer per persoon gebruik gemaakt werd van de waterslide die speciaal voor deze gelegenheid was aangelegd. Het was op en top genieten van de laatste momenten van dit seizoen. Op naar volgend jaar! Benieuwd hoe leuk het was? Bekijk de foto’s hieronder!

© Irisvandijk.com
© Irisvandijk.com
© Irisvandijk.com
© Irisvandijk.com
© Irisvandijk.com
© Irisvandijk.com
© Irisvandijk.com

Skigebied Hochkönig

Hochkönig is een skigebied met 120 km aan pistes, 33 liften en allerlei leuke berghutten. Skiplezier voor iedereen! Het skigebied is onderdeel van één van de grootste wintersportregio’s van de Alpen: de Ski amadé. Tot het skigebied behoren de dorpen Mulbach am Hochkönig, Dienten am Hochkönig, Saalfelden en Maria Alm. Wintersporters van alle niveaus vinden hier de ideale omstandigheden voor een fijne vakantie.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in