Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Foto-update: op en top genieten in Großarl

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Daar zijn we weer met een foto-update. Dit keer vanuit het winterse Großarl in het SalzburgerLand. Het is er ontzettend winters met een dik pak verse sneeuw, het zonnetje schijnt en de pistes liggen er perfect bij. Collega Esther neemt je even mee de piste op in deze fotorapportage.

Flitsbezoek

Esther is voor een flitsbezoek afgereisd naar Großarl. Ze kwam daar gisterochtend aan en is nu weer onderweg naar Nederland. Dat lijkt misschien kort, maar ze heeft wel in 1,5 dag tijd flink wat pistekilometers in de benen en heeft dus een minivakantie in het weekend gepropt. En met wat voor condities? Droomcondities. Want het is er machtig mooi op het moment, zoals je op de beelden kunt zien.

Mega geluk

De reis van Esther was al even gepland, maar veel beter kon de planning ook niet zijn. De afgelopen week heeft het gesneeuwd in Oostenrijk, en dus ook in Großarl, en gisteren was daar ineens de zon. Die is er nog t/m dinsdag trouwens, dus als je nog twijfelt, zou ik heel snel inpakken en in de auto stappen. Na de verse sneeuw zijn de pistecondities perfect en is het met een vrij milde temperatuur genieten op het terras.

Foto-update van de piste

Esther genoot de afgelopen dagen van de pistes bij Großarl, dat in de skiregio Ski amadé ligt. In totaal vind je hier maar liefst 760 kilometer piste en 270 liften. Genoeg ruimte dus voor lekkere bochten, die Esther op haar snowboard maakte. Een kleine impressie van de omstandigheden dit weekend zie je hieronder.

Esther werd vanochtend wakker met dit uitzicht (📍 Nesslerhof, Großarl)

Met de lift omhoog is vandaag ook geen straf. Wat een uitzicht!
Of het gesneeuwd heeft? De bomen zeggen ons van wel.
Dit is trouwens het bergstation van de nieuwe Kieserlbahn, de 10-persoonsgondel die later deze week opent.
Heerlijke pistes vanochtend!

Leuk gezelschap is ook belangrijk! Selfie van Marloes van Travelvalley.
Nog even de dalafdaling en dan is het feest alweer voorbij.

Ga jij binnenkort ook naar Großarl? Dan hopen we dat we je een fijn voorproefje hebben gegeven. Fijne wintersport!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in