Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Foto-update: het is winters wit in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Wintersportredacteur

Oooh wat zijn we gelukkig deze week. Want na de fijne foto’s van gisteren, was het vanochtend weer een feest om naar de webcams te kijken. Ook in een van de populairste skigebieden onder de Nederlandse wintersporters lijkt de winter te zijn begonnen. Op de bergen in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental is een vers laagje sneeuw gevallen en dat zorgt voor een aantal heerlijke beelden. Kun jij ook geen genoeg krijgen van winterse webcams? Lees dan snel verder!

SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental telt 288 km aan pistes en ontvangt elk seizoen vele Nederlanders. Vanuit bekende dorpen als Westendorf, Ellmau en Scheffau sta je binnen enkele minuten midden in het skigebied en heb je eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke dag op de pistes. Staat voor komende winter een skivakantie in SkiWelt bij jou op het programma? Laat dan met deze foto’s de voorpret maar vast beginnen!

Een wit SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental is een populair skigebied en dat is natuurlijk niet zonder reden. Het uitgebreide piste-aanbod, de vele knusse berghutten, gezellige après-ski en de mogelijkheden voor kinderen maken het een fijne bestemming voor jong en oud. Begin december gaat het seizoen hier van start, maar op het moment lijkt het al aardig winters in het skigebied. Een groot deel van het gebied is de afgelopen dagen bedekt onder een laag verse sneeuw, waardoor de winterkriebels hier en daar al aardig op beginnen te spelen. Ben je toe aan een flinke dosis winterkriebels? Scroll dan snel verder naar de foto’s hieronder en geniet nu mee!

Winterse beelden uit SkiWelt

Of er nu 1 cm sneeuw is gevallen, 5 cm of 50 cm, webcambeelden van verse sneeuw vervelen nooit. Dat geldt natuurlijk ook voor de webcams uit SkiWelt, die vanochtend een prachtige witte wereld lieten zien. Wij kunnen nu al niet wachten tot de volgende sneeuwval!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in