Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

FOTO-UPDATE: Genieten op de piste in Fieberbrunn vandaag

Wintersportredacteur

Wat een heerlijke dag was het vandaag weer op de pistes. We stonden vandaag op de latten in Fieberbrunn en we hebben genoten! De dag begon niet zo best met veel bewolking, maar rond 10.30u kwam het zonnetje door. Je kunt je vast voorstellen hoe fijn dat is. In deze foto-update zie je een paar lekkere plaatjes vanuit het Skicircus.

We werden vanochtend wakker met een slecht uitzicht. Het was bewolkt en daar worden we niet blij van. We zijn hier om te filmen en bewolking kun je dan niet gebruiken. Met de hoop op een verbetering van het weer gingen we toch al om 08.00u de piste op (dat kan hier elke dag, voor de vroege vogels) en we werden niet teleurgesteld.

Afwisselende dag

Tussen het filmen door hebben we nog wat foto’s geschoten en die zie je hieronder. We waren overigens niet alleen op de piste te vinden, maar ook in de Timoks Coaster bij Streuboden en op de schaatsen bij de Ritzensee. Een drukke, maar erg leuke dag!

Ow ja, zoals je ziet mochten we ook even een kwartiertje chillen in het zwembad van onszelf. Maar word niet te jaloers, want we zitten nu weer gezellig achter de laptop. Wel met een Kaiser biertje erbij ?.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in