Nieuwsalert per mail ontvangen

Foto-update: droomdag in het Berner Oberland

Een aantal collega’s brengen de maanden januari, februari en maart door in de Alpen. Daar maken zij opnames voor de webserie 24 UUR IN. Gisteren zijn Mike, Sebi en Miranda aangekomen in het Berner Oberland. Vandaag heeft het drietal Meiringen-Hasliberg in de Jungfrau Region verkend. En dat was genieten met een hoofdletter ‘G’, want de zon scheen en de pistes lagen er heerlijk bij.

Een heerlijke dag op de piste

Mike, Miranda en Sebi skiën vandaag in Meiringen-Hasliberg in de Jungfrau Region. Ook maken ze kennis met bijzondere Zwitserse gebruiken, zoals het blazen van de Alpenhoorn. Uiteraard wordt er tussendoor goed gegeten en veel gelachen. Bekijk hieronder de foto’s van vandaag.

Eerste ervaring

Mike: “Voor ons was het vandaag de eerste kennismaking met het skigebied Meiringen-Hasliberg. En wat een kennismaking was het! Het was prachtig weer vandaag en daardoor konden we genieten van het uitzicht. De afgelopen winters hebben we veel skigebieden mogen zien, maar het uitzicht hier is werkelijk adembenemend. Je hebt uitzicht over verschillende dalen, op de Brienzersee en op een paar van de bekendste bergen ter wereld. Ik heb de Eiger bijvoorbeeld al honderden keren gezien op beeld, maar in het echt ziet ‘ie er net zo indrukwekkend uit. We hebben genoten en het ziet ernaar uit dat we dat morgen ook nog doen!”

Wintersport in het Berner Oberland

Het Berner Oberland is de benaming van het Alpine gebied in het Zwitserse kanton Bern. De regio is ontzettend populair onder Zwitserse wintersportfans. Je vindt hier skigebieden zoals de Jungfrau Region, Adelboden – Lenk en Gstaad. Je geniet hier van een prachtig winters landschap, heerlijke pistes, een bijzondere cultuur, goed eten (met veel kaas) en sfeervolle dorpjes.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in