Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Final winter sale bij DAKA: shop met hoge kortingen

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Van winterjassen met 20 tot 50 procent korting, skikleding met minimaal 30 procent korting en andere wintersportbenodigdheden in de sale, mag je deze uitverkoop absoluut niet missen. Bij DAKA is er op dit moment final winter sale! We lichten een aantal aanbiedingen voor je uit.

Wintersportkleding met hoge korting

Het is nu dé tijd om nieuwe wintersportkleding aan te schaffen. Misschien voelt het niet logisch nu het warmer wordt om naar winterkleding te kijken, maar je hebt een groot voordeel als je nu shopt. Veel winkels hebben namelijk een uitverkoop aan het einde van de winter. Daarnaast kun je als je nu koopt, nog een heel jaar genieten van het vooruitzicht op een stijlvolle wintersport.

Minimaal 50% korting op Emporio Armani

Liefhebbers opgelet, deze korting is het zeker waard! Tijdens de DAKA winter sale is er minimaal 50 procent korting op het merk Emporio Armani EA7. Tijd om in te slaan dus. Ga je voor een jas, trui, skibroek of een shirtje?


Ski’s en andere uitrusting in de sale bij DAKA

Ben je toe aan nieuwe ski’s, een snowboard, skischoenen of iets anders qua wintersportuitrusting? Dan is het ook nu de tijd om je te gaan oriënteren. Met kortingen tussen de 20 en 50 procent is er bijna geen voordeliger moment te vinden om te gaan shoppen. Zo ben je in ieder geval op tijd klaar voor aankomende wintersport!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in