Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Fijne chalets voor een all inclusive wintersport

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Hoe fijn is het om je eigen huisje te hebben tijdens de wintersport? Je kunt volledig doen wat je zelf wilt, je hebt geen last van anderen en hebt de regie in eigen hand. Nog eens next-level is het als je ook nog all inclusive kunt verblijven. Dan hoef je aan helemaal niets meer te denken, behalve wintersporten. Benieuwd naar all inclusive opties voor een wintersport?

All inclusive op wintersport met Ski Chalets

Op wintersport wil je aan niks anders dan fijne dingen denken. Bijvoorbeeld aan welk gerecht je ’s middags in die ene leuke berghut gaat eten en of het na afloop van de skidag après-skiën, spelletjes spelen of chillen in de sauna wordt. Boodschappen doen en koken horen daar nu eenmaal niet bij… Goed nieuws: ook daar hoef je de hele wintersportweek niet aan te denken! Met Ski Chalets kun je een prachtig chalet huren inclusief service. Dat is een accommodatie inclusief bijvoorbeeld chaletstaf, kinderopvang, diners, etc. Er zijn chalets voor 6 tot 21 personen, in skigebieden als de Zillertal Arena, Ski Arlberg, Val Gardena, Les Menuires en Val d’Isère.

Hoe dat eruit ziet?

Lijkt het jou wel wat, een wintersport met all inclusive services? We hebben vijf fijne chalets voor je op een rijtje gezet. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie, prijzen en boeken. Let op: alle reizen zijn exclusief skipas, maar de chaletstaf kan je daar ter plaatse wel mee helpen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in