Nieuwsalert per mail ontvangen

Engelberg komt met bijzondere cursus in iglodorp

Wintersportredacteur

In het iglo-dorp Engelberg aan de Trübsee kun je vanaf 2 maart drie dagen lang Shaolin-lessen volgen. In deze workshops leer je van alles over Shaolin en laat je daarnaast de strijder in je naar boven komen. 

Shaolin workshops

Shaolin is bekend om de associatie met de traditionele zelfverdedigingskunsten van monniken. Het wordt tegenwoordig gezien als een vorm van Kung-fu. Van 2 maart tot 4 maart kun je Shaolin lessen volgen onder leiding van twee echte meesters. In de workshops kom je meer over te weten over de sport en ga je ermee aan de slag.

Engelberg

Engelberg ligt in het Zwitserse skigebied Titlis. Het dorp staat bekend om haar klooster in het centrum, waar monniken nog steeds leven. Het skigebied dat erbij hoort is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. In totaal telt Engelberg-Titlis zo’n 90 kilometer aan pistes. Het grootste gedeelte van het gebied wordt beslagen met rode afdalingen, waar zowel gevorderden als gemiddelde skiërs prima uit te voeten kunnen. Heb je iets minder ervaring, dan kom je uitstekend aan je trekken op de blauwe pistes. Het hoogste punt van Engelberg-Titlis ligt boven de 3.000 meter. Het skigebied is sneeuwzeker en modern.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in