Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Een paar trucjes om te oefenen tijdens je volgende wintersport

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Hoe zorg jij voor voldoende uitdaging tijdens de wintersport? Dat kan door bijvoorbeeld door als doel te stellen alle zwarte pistes in het skigebied te skiën of niet te vallen op de piste. Maar, je kunt ook een hele andere uitdaging voor jezelf bedenken. Uit eigen ervaring kan ik je aanraden om de komende weken enkele van deze video’s met trucs op te slaan om in de sneeuw te oefenen. Zo heb je gegarandeerd een leuke dag!

Daag jezelf uit!

Ben je niet bang voor nieuwe dingen of sloof je je het liefst uit op de pistes? We hebben een aantal wintersport trucjes op een rijtje gezet. Van moeilijk tot makkelijk, bij de onderstaande video’s zit er vast iets voor je tussen.

Wintersport trucjes

Welke ga jij proberen deze winter?

Leuk trucje, dat ook als het niet lukt hele geniale video’s oplevert! Gegarandeerd gieren op de pistes, kan ik uit eigen ervaring vertellen.

Je mag zelf bepalen of het verstandig is om dit trucje te proberen…

Deze is iets lastiger, maar ook te doen!

ac_unit

Ga je de uitdaging aan? Tag ons op Instagram

Ben je in de sneeuw en probeer je een van deze trucs zelf? Laat het ons dan vooral weten en misschien kom je wel op het Instagram-kanaal van Skiinformatie. We zijn benieuwd naar de video’s en veel plezier in de sneeuw! Naar de Instagram van Skiinformatie ›

Een paar trucs voor de gevorderden

Ben je iets handiger dan de gemiddelde skiër/snowboarder? Dan hebben we ook een paar uitdagingen voor jou. Let wel goed op jezelf, je wilt natuurlijk niet met de gipsvlucht terug naar Nederland…

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in