Nieuwsalert per mail ontvangen

Dutchweek in Italie? Ga naar Dutchweekend Italia

Het succes van de Dutchweek in Val Thorens zien veel reisbureaus als een grote kans. Het opzetten van een vergelijkbaar evenement is daarom ook een interessante optie voor skigebieden. Zo probeert Summit Travel zich in skigebied Sauze d’Oulx te onderscheiden bij de Nederlandse doelgroep door een feestweek te combineren met prachtige pistes en accommodaties. Het plaatsje ligt in het grootste gebied van Italie, Via Lattea. Sauze D’Oulx wordt door velen gezien als het gezelligste dorpje van het gebied. Om die reden is dit de ultieme plaats om het evenement Dutchweekend Italia op te starten. Ook hier zullen de Nederlandse (après-ski) dj’s verkassen naar de witte bergen om de bezoekers te laten genieten van een heerlijk feestweekend. 

Het evenement staat gepland van 14 tot 17 maart 2013 en zal dan zijn intrede doen.

Sauze d’Oulx:

Sauze d’Oulx is onderdeel van Via Lattea, het grootste aaneengeschakelde skigebied van Italie, en biedt met 400 km pistes genoeg variatie voor elke doelgroep. Het gebied ligt ten noordwesten van Italie en tegen de grens van Frankrijk aan. De maximale hoogte in het skigebied is 2.850 waarmee het een zeer sneeuwzeker skigebied is.

Bekende dorpen in het gebied zijn Cesana, Sestriere,  Claviere en San Sicario.

Feesten:

Tijdens het evenement kan er verwacht worden dat de Tiroler sfeer er goed in komt te zitten. Met après-ski feesten op de piste, grote après-ski feesten in de Hollandse bar en dance events tot in de late uurtjes zal het aan gezelligheid niet ontbreken. Alle feesten worden georganiseerd door Summit Travel, Dutchweek.nl, 30Love in samenwerking met Discovery Italy en uiteraard de plaatselijke horecagelegenheden.

Momenteel zijn er nog geen promotievideo’s ontwikkeld. Uiteraard zullen wij jullie op de hoogte houden van dit evenement. Zal het net zo populair gaan worden als de Dutchweek in Val Thorens? Om toch even een sfeerimpressie te geven van een vergelijkbaar evenement hieronder een video van de Dutchweek in Val Thorens:

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in