Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Dronefoto’s: Winterwonderland in Saalbach Hinterglemm

© Tourismusverband Saalbach Hinterglemm

Wintersportredacteur

In de afgelopen week zijn de Alpenlanden veranderd in een Winterwonderland. Zo ook het bekende skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn! Vooral de sneeuwdump van afgelopen dinsdag heeft de wintersportwereld op zijn kop gezet. De sneeuw kwam met bakken uit de hemel en nu kunnen we echt officieel zeggen dat het winterseizoen is begonnen! In deze foto-update vind je enkele actuele beelden uit het skigebied.

De winter is hier!

Dankzij de lage sneeuwgrens zijn nu ook de dorpen wit gekleurd in de veel regio’s in de Alpen. En dit zorgt voor een enorme boost van alle wintersportkriebels. Zo onder een laagje sneeuw zien we de skigebieden graag. De openingsdata van de meeste skigebieden komen steeds dichterbij. In sommige skigebieden in Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Frankrijk kun je nu al skiën. Dit lijstje zal dit weekend en begin december alleen nog maar uitbreiden. Voor je het weet ben je op wintersport!

Recente beelden uit Saalbach Hinterglemm

Het skiseizoen begint in Saalbach Hinterglemm op 2 december 2022, mits alle condities meezitten. Wij kunnen het ons al goed voorstellen om van deze pistes af te zoeven, voornamelijk door de beelden uit het skigebied! Deze foto’s zijn de afgelopen paar dagen gemaakt, geniet je mee?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in