Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Diep winterse beelden uit de Zillertal Arena

© Zillertal Arena

Wintersportredacteur

De winter is gekomen. Dat blijkt ook uit de beelden die wij net uit de Zillertal Arena hebben ontvangen. Van de lenteachtige plaatjes die we de afgelopen weken hebben gezien, is gelukkig geen sprake meer. Het is diep winters vandaag. Kijk maar even mee!

Relatief goede condities

Dat de condities de afgelopen tijd in de Alpen niet ideaal waren voor een wintersport, dat heeft iedereen wel meegekregen. Ondanks dat waren in de Zillertal Arena de pistecondities nog relatief goed. Dankzij de hoge ligging van het skigebied en het harde werk van het personeel lagen de pistes er ’s ochtends heerlijk bij en kon er goed geskied worden. Toch was een laagje verse sneeuw meer dan welkom. En dat laagje is er nu.

Beelden van vanochtend

Gisteren sneeuwde het al lekker in het skigebied en ook vandaag is dat het geval. Vanuit het skigebied kregen we de volgende beelden binnen. Wat is dat genieten! Later vandaag ben ik zelf ook in het skigebied en geniet ik van de verse sneeuw, maar voor nu nog even op afstand. Geniet je mee?

Snel die kant op?

In totaal is er nu al 30 centimeter verse sneeuw geval in de Zillertal Arena. Als er een mooi moment is om nog last-minute naar de sneeuw te gaan is het nu wel toch? Dan ben je die groene beelden uit de Alpen zo weer vergeten en geniet je van de heerlijk verse sneeuw. Benieuwd naar de actuele aanbiedingen? Doe dan eens een aanvraag voor een vakantie in Zell am Ziller of Gerlos.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in