Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Deze wintersportdeals kunnen we je niet onthouden

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Wintersportdeals? Ja, we snappen dat je nu met je hoofd op het strand zit, maar juist dat is het moment om je alvast in je volgende wintersport te verdiepen! Omdat iedereen eigenlijk met de zomer bezig is, zijn er vaak allerlei aanbiedingen en mooie prijzen voor een skivakantie aankomend seizoen. Zoals deze wintersportdeals, die we je nu echt niet kunnen onthouden!

Heb jij al je volgende wintersport naar je favoriete skigebied geboekt? Als het antwoord ‘nee’ is, raden we je aan even naar onderstaande wintersportdeals te kijken. Voor gunstige prijzen, vaak dankzij vroegboekkortingen en acties, kun je volgend skiseizoen voor een leuk tarief in de sneeuw staan. Zit er wat voor je bij?

Wintersport inclusief skipas bij Summit Travel

Summit Travel biedt mooie vroegboekkortingen en -prijzen naar de meest populaire skigebieden. Voor aardige prijzen kun je dus alvast je wintersport in je favoriete skigebied veiligstellen. Inclusief skipas! Zoals bij onderstaande wintersportdeals:

Een heerlijk chalet voor de hele groep

Liever in een eigen vakantiewoning verblijven? De chalets van Chalet.nl zijn heerlijk voor een wintersport met de hele familie of een groep vrienden. Ze zijn stijlvol, knus en van alle gemakken voorzien. En extra leuk: je kunt ze nu voor relatief gunstige prijzen boeken! Neem alvast een kijkje voordat het aanbod slinkt en check ook onderstaande aanbiedingen.

Boek met vroegboekkorting bij Sunweb

Het wintersportaanbod bij Sunweb is nu nog groot en er is van alles te boeken met hoge vroegboekkortingen. Bovendien zijn deze deals te interessant om ze je te onthouden:

Voordelig naar de sneeuw met Snowtrex

Voor een leuke prijs in de sneeuw staan kan als je nu alvast je wintersport regelt bij Snowtrex. En goed om te weten: momenteel is er een Crazy Booking Week gaande! Nog tot en met 3 juli krijg je korting op je 7-daagse wintersport inclusief skipas. Wees er dus snel bij om nog van deze actie te kunnen profiteren!

En, zit er wat voor je tussen? Als niet, dan kun je ook kijken bij de volgende aanbieders:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in