Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Deze skigebieden gaan nog voor de kerst open

Het is bijna half december en de kerst komt steeds meer in zicht. Langzamerhand zie je steeds meer kerstbomen en steeds meer lichtjes vullen de straten. Daarnaast openen steeds meer skigebieden in winterse sferen. Ook de komende dagen staan er weer een aantal seizoensopeningen op de planning.

Rauris

Ja ja, overmorgen is het eindelijk zover. Dan gaan de eerste pistes en liften in Rauris open. Dit gezellige skidorp met ruim 30 kilometer aan pistes ligt er op dit moment al prachtig wit bij. Vanochtend stonden de sneeuwkanonnen alweer aan.

Filzmoos

Over twee dagen kun je ook genieten van de pistes in Filzmoos. Dit skidorp is onderdeel van de Salzburger Sportwelt. Dit gebied heeft een vriendelijke uitstraling en trekt vooral veel families aan. Om het skigebied in optimale conditie te krijgen, zijn ze op dit moment hard bezig met de laatste voorbereidingen.

Nauders

In Nauders gaat dit weekend het skiseizoen van start. Om dit te vieren is het dit weekend extra feestelijk in het gebied. Zo kun je op zaterdag genieten van livemuziek van Volxrock op de Lärchenalm en op zondag kun je livemuziek van BÄÄM verwachten bij het Bergkastel.

Nauders

Goldeck

De pistes in Goldeck zijn er helemaal klaar voor! Gelukkig maar, want hier gaat morgen het skiseizoen van start. De opening laten ze hier niet onopgemerkt voorbijgaan. Zo kun je zaterdag onder andere meedoen aan de skitest.

Skigebied Goldeck

Hochoetz

In Hochoetz verheugen ze zich er al weken op, voor het eerst proosten op het terras van de nieuwe Kristallbar. Gelukkig is het morgen eindelijk zover en opent het skigebied eindelijk haar deuren.

Postalm

Twee jaar geleden was het voortbestaan van skigebied Postalm nog onzeker, gelukkig werd het reddingsplan goedgekeurd en zal het skigebied ook dit jaar weer opengaan. Vanaf zaterdag kun je dan ook weer genieten van de prachtige pistes.

Les Portes du Soleil

In het grote skigebied Les Portes du Soleil kun je vanaf dit weekend ook weer skiën. Je kunt in onder andere Avoriaz, Châtel, Les Gets en Morzine genieten van de prachtige pistes. Kortom er is keuze genoeg!

Les Portes du Soleil

Almenwelt Lofer

In Almenwelt Lofer is de opening dit weekend extra speciaal. Je kunt namelijk voor het eerst gebruik maken van de nieuwe SenderExpress. Met deze nieuwe lift ben je twee keer zo snel boven als voorheen.

Garmisch Classic

Op dit moment zijn ze in Garmisch Classic dag en nacht bezig om de pistes in optimale conditie te krijgen. Hier kunnen wintersporters vanaf 19 december weer genieten van de prachtige pistes en omgeving.

Lees ook: man rijdt piste op met auto in Garmisch-Classic

Garmisch Classic Hausberg

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in