Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DEALS: wintersport in Gerlos in 2023/2024

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het is over een paar weken is het alweer officieel zomer en dat betekent dat de winter ook weer dichterbij komt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om weer op de ski’s te staan. Daarom hebben we alvast een aantal geweldige deals gevonden voor een wintersport in Gerlos. Je kunt al boeken vanaf €397,- per persoon, inclusief skipas!

Wintersport in Gerlos

Gerlos is een ontzettend geliefde wintersportbestemming onder Nederlandse wintersporters, en dat is niet zonder reden. Hier kun je heerlijk skiën op de 150 km aan pistes van de Zillertal Arena. Er zijn uitstekende skischolen met Nederlandssprekende skileraren, en er zijn genoeg gezellige berghutten om te pauzeren. Bovendien is er buiten het skiën om ook genoeg te beleven. Zo staat de après-ski in Gerlos in het wintersportseizoen 2023/2024 waarschijnlijk weer volop op de agenda. Kortom, je kunt hier absoluut een geweldige vakantie beleven.

Aanbiedingen in Gerlos

Wil jij volgend skiseizoen naar Gerlos en heb je nog niet geboekt? Wij hebben een aantal fantastische deals voor je verzameld. Klik op de button voor meer informatie, prijzen en om direct te boeken.

Met TUI naar Gerlos

We hebben in het huidige aanbod van TUI gekeken voor aantrekkelijke aanbiedingen! Zit er iets voor je tussen?

Deals van Summit Travel

Ook Summit Travel heeft een aantal deals voor een wintersport in Gerlos die we je niet kunnen onthouden! Kijk je mee?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in