Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Deals voor een wintersport in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Nu de zomer in volle gang is in Nederland, is het een goed moment om alvast vooruit te kijken naar de volgende wintersport. Skiseizoen 2023/2024 komt namelijk sneller dichterbij dan je denkt, en je wilt natuurlijk een fijne accommodatie bemachtigen. Daarom hebben we het werk al voor je gedaan en een aantal aantrekkelijke aanbiedingen voor een wintersport in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn voor je verzameld.

Wintersport in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn is een van de grootste en populairste skigebieden in Oostenrijk. Hier kun je genieten van meer dan 270 km aan pistes. En dankzij de verbinding met Zell am See – Kaprun kun je dat aantal bijna verdubbelen. Met je skipas kun je in Viehhofen de zellamseeXpress nemen en zo het aantal pistekilometers verhogen tot ruim 400.

Je kunt verblijven in de dorpen Saalbach, Hinterglemm, Leogang en Fieberbrunn. De grootste drukte vind je in Saalbach en Hinterglemm. Deze dorpen bieden niet alleen fantastische wintersportmogelijkheden, maar ook bruisende après-ski. Als je op zoek bent naar meer rust en een ontspannen sfeer, dan zijn Leogang en Fieberbrunn de ideale keuzes. Of je nu met je gezin, vriendengroep of partner reist, iedereen voelt zich thuis in het Skicircus.

Aantrekkelijke aanbiedingen

Wil je graag op wintersport naar het Skicircus en heb je nog niet geboekt? We hebben een aantal aantrekkelijke aanbiedingen voor je geselecteerd. Klik op de afbeelding voor meer informatie en om te boeken! Let op, nu heb je bij Snowtrex zomerkorting voor een skivakantie in 2023/2024. De actie loopt nog tot en met 31 juli 2023!

In januari op wintersport naar het Skicircus

De pistes in het Skicircus openen meestal begin december, een wintersport in januari 2024 kun je dus gerust al plannen en boeken. De sneeuwcondities zijn in deze maand perfect en daarnaast is het, buiten de schoolvakanties om, lekker rustig op de pistes. Neem wel een extra laagje kleding mee in je koffer, in deze maand kan het flink koud zijn op de pistes!

In de voorjaarsvakantie op wintersport

De meeste Nederlanders vertrekken in de voorjaarsvakantie naar Oostenrijk. Veel ouders met kinderen zijn immers afhankelijk van deze vakantieweken. Het zal je dan ook niet verbazen dat de prijzen van deze deals een stukje hoger zijn. Maar, goed nieuws: de zomeractie van Snowtrex geldt ook bij deals in de voorjaarsvakantie, hiermee bespaar je sowieso!

Deals in maart: wintersport in het Skicircus

Ontloop je de drukte liever? Kies dan voor een wintersport in maart 2024. De zon laat zich steeds vaker zien, maar er kan ook nog regelmatig sneeuw vallen. De pistes liggen er nog prima bij en van topdrukte is geen sprake meer. Je kunt in deze maand gemakkelijk goede aanbiedingen scoren voor een goedkope wintersport.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in