Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

DEALS OP DINSDAG: 8 dagen skiën voor € 189,- per persoon

Wintersportredacteur

Wintersport hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Als je niet al te veel eisen hebt, kun je voor een prima bedrag op wintersport. Wij zijn dit keer opzoek gegaan naar een goedkope accommodatie, inclusief skipas. Uiteraard zijn we geslaagd in zijn zoektocht: bij Sunweb boek je nu 8 dagen naar het Franse Superdévoluy vanaf € 189,- per persoon. Trommel je vrienden bij elkaar en boek die deal!

Résidence Odalys Prestige L’Orée des Pistes

De appartementen van Résidence Odalys Prestige L’Orée des Pistes zijn verdeeld over meerdere, kleinschalige chalets. De chalets hebben een rustige ligging, midden tussen de bomen en vormen samen een klein dorpje. Ideaal is dat je vanaf de voordeur direct toegang hebt tot de Chaumettes piste. Na een afdaling van +/- 200 meter sta je onderaan de Pelournq stoeltjeslift en vanaf hier kun je de rest van het skigebied verkennen. Aan het eind van de dag eindig je weer bij de voordeur.

Alle appartementen zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is onder andere een balkon of terras, een kitchenette mét vaatwasmachine en een gezellig zitje. Daarnaast heb je toegang tot het verwarmde binnenzwembad met sauna.

Inclusief skipas

De appartementen van Résidence Odalys Prestige L’Orée des Pistes zijn te boeken voor 2 tot 6 personen. De accommodatie is op basis van logies en eigen vervoer. Een 6-daagse skipas voor Le Massif du Dévoluy is inclusief. De accommodatie boek je nu voor 4 personen, vanaf € 189,- per persoon. Een busreis is extra bij te boeken.

Wintersport in Superdévoluy

Superdévoluy deelt samen met La Joue du Loup het skigebied Le Dévoluy. Wintersporters hebben hier toegang tot ruim 100 km aan pistes die tot een maximale hoogte van 2500 meter reiken. Het merendeel is rood, maar echt lastig wordt het niet snel. Gevorderden, maar ook beginners voelen zich hier helemaal thuis. Superdévoluy is een modern wintersportdorp. Je vindt hier restaurants, winkeltjes en een aantal uitgaansgelegenheden. De lift is nooit ver van de accommodaties verwijderd.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in