Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DEALS: op wintersport voor minder dan € 300,- per persoon

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Voordelig op wintersport – is dat nog mogelijk?! Wintersportvakantie lijkt alleen maar duurder te worden, maar er zijn altijd opties om te bezuinigen, zodat de wintersport toch nog betaalbaar blijft! Er zijn namelijk veel mogelijkheden om te besparen wanneer je je bestemming, accommodatie en reisperiode slim kiest. Het helpt vooral om te vergelijken en naar goede acties te zoeken. Daarbij helpen we je graag bij!

Voordelig op wintersport

We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet zodat ook jij betaalbaar op wintersport kunt: vroegboeken (oftewel, ga nu oriënteren en boeken!), skiën in het laagseizoen, ga naar kleinere wintersportgebieden, vergelijk prijzen, ga korter op vakantie en zo zijn er nog veel meer tips. Om je alvast op weg te helpen om te vergelijken en je zoekactie naar de wintersportlocatie van komende winter te starten, kun je deze deals alvast bekijken. Veel succes met het kiezen van je volgende bestemming!

Aanbiedingen wintersport bij Summit Travel

Als je zoekt naar goedkope vakantiebestemmingen kom je al snel Frankrijk tegen. In verhouding tot Oostenrijk ben je hier meestal weer een stukje goedkoper uit! Frankrijk is een prachtig wintersportland. In Oostenrijk is het een stukje duurder, maar daar kun je op dit moment ook nog goede deals vinden. Zoals de onderstaande aanbiedingen. De volgende deals zijn inclusief skipas, daarin bespaar je ook alweer!

Sunweb deals onder de € 300,-

Ook bij Sunweb boek je inclusief skipas! De deals die we voor je uitgezocht hebben zijn allemaal voor 8 dagen en onder de € 300,- per persoon. Frankrijk, Duitsland of Italië? Als je nog helemaal niet zeker bent waar je naartoe wilt aankomende winter, kun je nog eens lekker research doen naar verschillende landen. Elk land heeft weer zijn eigen voordelen.

Goedkoop naar de sneeuw met Snowtrex

Ook bij Snowtrex zijn er een aantal aanbiedingen voor onder de € 300,-. Verschillende opties in verschillende landen, alle prijzen inclusief skipas. Dan heb je dat maar alvast geregeld!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in