Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

De beste Black Friday wintersport aanbiedingen

Wintersportredacteur

Het is Black Friday en dat betekent dat de officiële shopgekte is losgebarsten. De een na de andere collega hoor ik praten over een geweldige deal. Tijd om zelf ook maar eens op zoek te gaan! Samen met Dealmeister Rudi heb ik de beste Black Friday wintersport aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Boeken doe je nu extra voordelig!

Heb jij nog niet geboekt? Of ga je graag nog een extra weekje naar de sneeuw, maar laat je portemonnee dat niet toe? Niet getreurd, met deze Black Friday wintersport aanbiedingen gaat dat helemaal goed komen!

Black Friday deals TUI

TUI staat vandaag helemaal in het teken van Black Friday. De reisorganisatie biedt aantrekkelijke wintersportdeals met kortingen tot wel € 200,- per persoon. We zetten 4 deals voor je op een rijtje. Klik op de afbeelding voor meer informatie, beschikbaarheid en boeken.

Andreashof TUI
Sportklause TUI
Lapland TUI

Black Friday deals Sunweb

Ook Sunweb heeft vandaag een aantal extra scherp geprijsde aanbiedingen. Bekijk ze hieronder.

Les Larices Sunweb
Les Melezes Sunweb
VAYA GAltur Sunweb
Zum Gourmet Sunweb

Black Friday bij Sneeuwzekerdeals

Droom jij al jaren van een wintersport naar Canada? Dan zou die droom vandaag zomaar uit kunnen komen! Sneeuwzekerdeals biedt tijdens Black Friday korting tot wel € 150,- per persoon naar Edmonton en Jasper in Canada.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in