Nieuwsalert per mail ontvangen

De bekendste après-ski tenten voor Nederlanders

Après-skiën is niet meer weg te denken uit het wintersportbeeld. Heerlijk een drankje doen na een intensieve skidag is de lekkerste beloning. Nederlanders zijn dan ook erg graag te vinden in de après-ski tenten in de Europese skigebieden. Wat zijn op dit moment de bekendste après-ski tenten in Oostenrijk en welke moet je een keer bezocht hebben? Hierbij een overzicht van de bekendste après-ski gelegenheden die samengesteld is door de NSkiV.

Cin-Cin, in Gerlos
Gerlos trekt jaarlijks duizenden Nederlandse toeristen naar zich toe. Het populaire oord heeft met de Cin Cin dan ook echt een naam opgebouwd op het gebied van après-skiën. Bekende Nederlanders als Jan Smit, Gerard Joling, Robby Ronalds en de familie Blind zijn hier dan ook elk jaar te vinden.
Apreski.tv

Moskito, Westendorf
Westendorf is bij de Nederlanders erg populair en daar heeft de Moskito goed op ingespeeld. Het is de stamkroeg van Wolter Kroes, waarbij hij zelf regelmatig zijn stem laat horen. Wil je Nederlandse meezingers, dan ben je bij de Moskito in Westendorf aan het juiste adres
Moskito.at

Eisbar, Kirchberg
Ook de Eisbar heeft een grote naam bij de Nederlanders. Niet alleen de London Pub en de Tiroler disco zijn publiekstrekkers in Kirchberg, want de Eisbar heeft pas echt de naam. Lekkere après-ski muziek en feest tot in de late uurtjes.
Eisbar.at

Hofstadl, Flachau
De Hofstadl truien zie je zelfs in Nederland nog wel eens langskomen. De bekende après-skitent onder aan de Hermann Maier FIS Worldcup afdaling op de Grießenkar is een bekende spot voor de Nederlanders. Mensen komen overal vandaan om hier een keer de après-ski mee te maken.
Hofstadl.at

Mooserwirt, Sankt Anton am Arlberg
Of dit de beste après-skitent in Europa is kunnen wij niet zeggen, maar dat dit een geweldige tent is mag duidelijk zijn. Internationaal super bekend en is door de ideale ligging een geweldige plek om je wintersportdag af te sluiten.
Mooserwirt.at

Icebar, Mayrhofen
De Icebar ligt niet aan een piste, maar is gevestigd onder aan de gondellift in het dal. Je kan er dan ook niet omheen als je uit de lift bent gestapt. De grote ijsbeer bij de deur verwelkomt je in een prachtige après-skitent waar zowel ’s middags als ’s avonds het dak er van af gaat. Ben je in de Zillertal dan is een bezoekje aan deze tent een echte aanrader.
Icebar

Trofana Alm, Ischgl
Ischl staat bij veel Nederlands bekend als het sneeuwzekere skigebied waar de seizoensopening altijd plaats vindt. Naast dit gegeven hebben zij de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd op het gebied van après-skien. DJ’s en zangers zetten in de Trofana Alm elke dag de tent op zijn kop.
Trofana-alm.at

Goaßstall, Saalbach-Hinterglemm-Leogang
Ben je op zoek naar de beste après-skitent in Saalbach-Hinterglemm-Leogang? Ga dan op zoek naar de uit zijn voegen gegroeide geitenstal en je bent aan het juiste adres. Het feest bij de Goaßstall vindt grotendeels buiten plaats. Het dak gaat er hier van af en de Nederlanders zijn hier dan ook ruim vertegenwoordigd.
Goassstall.com

Fire & Ice, Sölden
Het populaire skigebied met de bekende gletsjer is erg populair bij de Nederlanders. Onder aan de dalafdaling kun je direct de Fire & Ice apres-skibar inlopen en tot in de laten uurtjes genieten van heerlijke drankjes en lekkere muziek.
Fire&Ice.at

Welke apres-skitent hoort volgens jou in dit rijtje thuis?

Bron: Nederlandse Ski Vereniging

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in