Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DAKA viert goede start van het winterseizoen met heerlijke aanbiedingen

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Als je nog niet helemaal blij bent door alle sneeuw die er is gevallen in de wintersportlanden, dan word je dat waarschijnlijk wel van deze DAKA acties. Bij de wintersportspecialist zijn er nu verschillende acties om de droomstart van dit skiseizoen te vieren. Waar je nu van kunt profiteren? Lees snel verder!

Winterdeals van DAKA

Mis je nog iets qua wintersportuitrusting voor deze winter? Dat is het nu het moment om toe te slaan bij DAKA. De droomstart van winter 2023/2024 wordt uitbundig gevierd met korting op heel veel producten. Nog een skipak nodig? Toe aan nieuwe ski’s of een snowboard? Of mis je nog de warme onderkleding voor je eerstvolgende wintersport? Je profiteert nu van verschillende acties.

Online shop je met korting

Nu shop je onder andere thermokleding met veel korting in de onlineshop van DAKA. Maar ook mutsen en skipully’s zijn extra voordelig. De wintersportaanbieder biedt exclusieve merken zoals Goldbergh, 8848, J.Lindeberg, Bogner, Toni Sailer, Kelly, Colmar, Rossignol, Peak Performance, Fire & Ice en Spyder. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie!

Voor dames

Voor heren

In de winkel profiteer je van

  • Gratis skistokken bij aankoop van een paar ski’s vanaf € 399,99
  • Ski en snowboard onderhoud met € 10,- korting
  • 20% korting op bindingen in combinatie met een snowboard
  • Nu gratis 3D voetscan ter waarde van € 24,99

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in