Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

CIOS leerlingen organiseren Serious Request in SnowPlanet

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Iedereen kent ondertussen de 3FM Serious Request wel, waar de radio DJ’s van 3FM samen met de rest van Nederland geld inzamelen voor de kinderen en jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden. Een aantal leerlingen van het CIOS Haarlem komt in actie en organiseert daarom morgen een eigen Serious Request in SnowPlanet.

De hele dag organiseren Arash, Dennis, Robin, Danielle en Anne – skileraren opgeleid op het CIOS – zondag 13 december activiteiten voor om de kas van het goede doel te spekken. Anne vertelt: “De hele dag zijn er verschillende activiteiten te doen waar we een kleine bijdrage voor vragen. Denk aan ski- en snowboardclinics, video analyses, en EHBO cursussen.Bij de ingang kopen deelnemers hun muntjes en met die muntjes kunnen zij deelnemen aan de activiteiten. Wij nodigen iedereen uit om langs te komen in Snowplanet en hun steentje bij te dragen aan het goede doel. ”

Als je vrij wilt skiën of snowboarden betaal je de entree en baanhuur gewoon zelf. Doe je mee aan een clinic? Dan is de baantoegang en materiaalhuur inclusief.

Klas-Sneeuwsport1

De organiserende klas van het CIOS Haarlem.

Meer informatie over de Serious Request actie vind je via dit Facebook event. Ga je ook even langs?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in