Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Cin Cin Gerlos verkozen tot beste après-skibar 2019

Wintersportredacteur

Meer dan 31.000 wintersporters hebben hun stem uitgebracht tijdens de jaarlijkse Snowplaza Awards 2019. De Cin Cin in Gerlos is voor het 3e jaar op rij uitgeroepen tot beste skibar van 2019. 

De Cin Cin in Gerlos

Gerlos is een sfeervol dorp dat onderdeel is van de Zillertal Arena. Je vindt hier niet alleen een fijn skigebied met heerlijke pistes en leuke berghutten, maar ook feestelijke après-ski. Het feest begint al vroeg in de middag en gaat door tot diep in de nacht. De Cin Cin is een groot begrip in het dorp. Wat ooit begon als kleine paraplubar, is inmiddels uitgegroeid tot grote, houten après-skibar. Iedere dag knallen de beste hits uit de speakers en is het één groot feest. Regelmatig weten bekende Nederlanders hun weg naar de bar te vinden en verzorgen zij een spetterend optreden. De bediening is Nederlands en erg gezellig. Zij zorgen dag in dag uit voor een snelle service en goede sfeer.

 

Beste après-skibar 2019

Ieder wintersportseizoen is Snowplaza op zoek naar de beste in 10 verschillende categorieën tijdens de Snowplaza Awards. Eén van die categorieën is de beste après-skibar. Nederlandse wintersporters hebben de afgelopen maanden massaal gestemd op hun favorieten. Wederom is de Cin Cin verkozen tot beste après-skibar. Eigenaar Jakob Platzer is hartstikke trots en blij met de award. Met de winst laat hij de Hofstadl en Goaßstal achter zich. Bekijk hieronder de foto’s van de awarduitreiking.

Nog meer winnaars

Nederlandse wintersporters hebben niet alleen gestemd op de beste après-skibar, maar ook op het beste skigebied, de beste reisorganisatie en 7 andere categorieën. Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn is verkozen tot beste skigebied en TUI tot de beste reisorganisatie. Benieuwd naar alle winnaars?

Bekijk de uitslag van de Snowplaza Awards 2019

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in