Nieuwsalert per mail ontvangen

CEO van Squaw Valley bij CBS’ Undercover Boss

Negen van de tien keer als iemand over zijn werk klaagt, gaat het over het onbegrip tussen de strategen en het uitvoerende personeel in het bedrijf. Het management staat te ver van de realiteit af en legt daardoor onhaalbare doelstellingen op. In het programma ‘Undercover Boss’ van CBS duiken grote bazen onder in hun eigen bedrijf om te ervaren hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Een goede manier om erachter te komen hoe het werk aan de andere kant van de organisatie er daadwerkelijk uitziet. Afgelopen vrijdag was het de beurt aan Andy Wirth, CEO van skiresorts Squaw Valley en Alpine Meadows om een kijkje in de eigen keuken te nemen. 

Wirth zegt dat hij in tegenstelling tot eerdere deelnemers aan het programma als CEO juist veel tijd in de bergen en met zijn medewerkers doorbrengt, maar dat dit programma hem toch een andere kijk op de werkzaamheden heeft gegeven. “Sinds ik ben gestart als CEO heb ik me altijd gefocust op het doorbrengen van tijd op de berg met mijn gasten en medewerkers. Dat betekent wel dat ik vrijwel nooit werkzaamheden kan bekijken zonder dat mensen weten wie ik ben. Ik zag dit programma als een uitgelezen mogelijkheid om op hetzelfde niveau samen te werken met ons team. Het programma heeft mij een zeer goed gevoel gegeven. Ik ben ongelofelijk trots op onze hardwerkende medewerkers en ik voel me vereerd dat ik deel mag uitmaken van dit team.

Helaas voor ons is het via de reguliere manier niet mogelijk om de aflevering online terug te kijken in Nederland. Het is dus hopen op een herhaling op een van onze zenders. Het programma geeft een goed beeld van hoe het eraan toegaat in een skigebied. Wirth treedt onder andere op als medewerker van een snowboardschool, de pisteredding en als funparkshaper.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in