Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Boek zonder risico een wintersport in 2024/2025 bij Snowtrex

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het is alweer tijd om vooruit te kijken naar winterseizoen 2024/2025! Wil je precies boeken wat je voor ogen hebt voor je volgende wintersport, dan kun je het beste nu je vakantie organiseren. Jouw favoriete accommodatie kan namelijk al vrij rap volgeboekt zijn. Bij Snowtrex boek je je wintersport zonder risico. Je kunt namelijk gratis annuleren tot en met 30 september. We hebben een paar deals voor je op een rijtje gezet!

Gratis annuleren of omboeken bij Snowtrex

Twijfel je om zo vroeg al te boeken voor een wintersport in 2024/2025? Logisch, je weet immers nooit wat er in de wereld gaat gebeuren tot die tijd. Wacht je alleen te lang, dan kan het zijn dat de mogelijkheden beperkt zijn en dat je misschien niet kunt boeken wat je het liefste hebt. Met Snowtrex lossen deze twijfels als sneeuw voor de zon op! Je kunt namelijk nu boeken en een accommodatie vastleggen, maar ook nog annuleren als je van gedachten verandert. Annuleren kan sowieso tot en met 30 september 2024. Omboeken is altijd mogelijk tot 6 weken voor aanvang van je wintersport. Kies je nog eens voor de extra flex-optie, dan kun je zelfs nog annuleren of omboeken tot 32 of 16 dagen voor vertrek.

››› Ook interessant: Ski’s kopen: doe het nu aan het einde van het seizoen met korting bij DAKA

Interessante deals op een rijtje

Hoe leuk is het om je nu al druk te maken over de volgende wintersport? Met al die verse sneeuw en geweldige condities op dit moment in de Alpen, begint het bij mij nu alweer te kriebelen. Daarnaast kun je, als je nu boekt, je ook heel lang verheugen op de wintersport in 2024/2025! Deze deals wil je niet missen. Klik op de onderstaande afbeelden voor meer informatie en meer aanbod!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in