Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Betaalbare wintersport in Frankrijk: deals onder € 200,- per persoon

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Skiseizoen 2024/2025 staat nog niet voor de deur, maar je kunt wel alvast over je volgende sneeuwbestemming nadenken. In Frankrijk zijn er elk jaar fantastische deals, waardoor je voor minder dan € 200,- per persoon kunt genieten van de sneeuw.

Waarom Frankrijk?

Frankrijk is een favoriete bestemming van veel wintersportliefhebbers dankzij de indrukwekkende skigebieden, sneeuwzekere pistes en de heerlijke Franse keuken. Daarnaast zijn de prijzen vaak lager dan in andere Europese landen, zelfs in de drukste periodes. In ruil voor lage prijzen krijg je in Frankrijk ook nog eens honderden pistekilometers en hooggelegen afdalingen. Inspiratie nodig?

Aantrekkelijke deals

Of je nu kiest voor een gezellig vakantiehuis met vrienden via Snowtrex of een betaalbare accommodatie via Summit Travel, er zijn genoeg opties om deze winter voordelig te skiën in Frankrijk. Begin nu met het plannen van jouw ideale wintersportvakantie! Hier zijn enkele fijne aanbiedingen voor een wintersport in Frankrijk deze winter.

Summit Travel: naar Frankrijk

Deze reisaanbieder heeft een breed scala aan accommodaties voor het seizoen 2024/2025. Populaire bestemmingen zoals Les 2 Alpes bieden scherpe prijzen voor een geweldige wintersportervaring. Kijk snel op de website voor de nieuwste aanbiedingen onder de € 200,- per persoon:

› Meer van Summit Travel in Frankrijk!

Snowtrex: aanbiedingen Frankrijk

Snowtrex is ideaal voor groepen, waarbij de prijs per persoon lager wordt naarmate je met meer mensen boekt. Deze vakantiehuizen bieden een uitstekende balans tussen comfort en betaalbaarheid!

› Meer goedkope accommodaties bij Snowtrex!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in