Nieuwsalert per mail ontvangen

Après-Ski Festival in Zell am See

Het feest gaat echt beginnen.. Op zondag 15 februari en zondag 15 maart wordt het Après-Ski Festival in Zell am See weer gehouden! En daar weet men wel hoe je feest moet vieren. 

Heel veel sneeuw, schitterende pistes en meren, witte gletsjers en après-ski. Zell am See is Oostenrijk op zijn best! Ook voor een feestje kun je in Zell am See goed terecht. De Salzburgers leven er al weken naartoe en het belooft dan ook een megafestijn te worden: het Après-Ski Festival in Zell am See.

Volgens de definitie verwijst après-ski naar uitgaan, drankjes, dansen en feestvieren na het skiën en dat kunnen ze in Zell am See zeker beamen. Gezelligheid is kort samengevat waar het precies om gaat bij het beruchte gezellige Après-Ski Festival: een gezellig stadsplein, feestmuziek, wintersporters volgens après-ski traditie nog gekleed in skikledij, lekkere schnaps en heel veel sfeer. Want daar staat het après-ski Festival toch wel om bekend.

Na een actieve en intensieve dag in de schitterende bergen van Zell am See heb je het mooie witte landschap mooi op je in laten werken. De après-ski is dan een heerlijke afsluiting. De locals vieren het feest gezellig met je mee. Geniet van de heerlijke schnaps, maak nieuwe vrienden en vier het goede leven in Zell am See!

Wil jij dit festival echt wel meemaken? Boek dan nu op Arke.nl jouw favoriete accommodatie.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in