Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Actuele omstandigheden op de pistes: zo is jullie voorjaarsvakantie

Foto van: Oskar van DualResorts

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Of je een beetje lekker kunt skiën op dit moment? Dat hebben we aan de bezoekers van Skiinformatie gevraagd en we hebben veelvuldig antwoord gekregen. Aan de hand van actuele sneeuwplaatjes uit de wintersportlanden kunnen we je de huidige omstandigheden laten zien. Heel erg bedankt voor het doorsturen van jullie wintersportfoto’s, onze berichtenbox staat altijd open voor fijne plaatjes!

Actuele beelden uit de sneeuw

Vanochtend vroegen we de volgers van Skiinformatie om actuele beelden uit de sneeuw, en deze hebben we gekregen! Uit Frankrijk, Italië, Zwitserland en Oostenrijk zijn allerlei plaatjes opgestuurd. De belangrijkste conclusie die we hieruit kunnen trekken: overal kan heerlijk geskied worden. Waar het uitzicht op de lagere flanken misschien niet helemaal is zoals je had hoopt tijdens een wintersport, is dat op hoogte zeker wel zo. Er ligt genoeg sneeuw op de pistes en op sommige plekken wel een heel pak!

Bekijk ook: Webcams: zo is het nu op de pistes in de skigebieden

Lees ook: Warm weer tijdens de wintersport? Zo ga je daar mee om

ac_unit

Nu of binnenkort in de sneeuw? Stuur ons live beelden!

Op Skiinformatie delen we graag de lekkerste, sneeuwrijkste en zonnigste beelden uit de skigebieden. Ben je in de sneeuw? Stuur ons een live-update, zodat we jouw foto’s misschien wel delen via onze kanalen. Voor live-blogs vanuit de skigebieden en onze social media kanalen zijn we altijd opzoek naar actuele plaatjes. Hoe je die met ons kunt delen?

WhatsApp:  +31 85 083 0087
Mail: [email protected]

Meer informatie ›››

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in