Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Accommodatietip: DAS Bramberg in het Salzburgerland

© Wildkogel Resorts

Wintersportredacteur

In het traditionele en authentieke dorpje Bramberg aan de voet van de Wildkogel ligt het complex DAS Bramberg. Een echte accommodatietip met een ideale ligging. In dit resort heb je de beschikking over een geweldige wellness en bijzondere extra’s. Wat dit inhoudt lees je in dit artikel over DAS Bramberg!

Verblijven in DAS Bramberg

Tijdens je verblijf in DAS Bramberg kom je niets te kort. De service is uitmuntend! Zo kun je bijvoorbeeld altijd bij de receptie terecht voor al je vragen, heb je overal de beschikking over gratis wifi en krijg je bij aankomst een welkomstpakket. In dit pakket zitten alle benodigdheden die je nodig zou kunnen hebben tijdens je verblijf. Slapen kun je in het resort in appartementen tot 20 personen. Alle onderkomens beschikken over een balkon of terras en zijn ingericht in een moderne, alpine stijl. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt!

Extra’s bij dit resort

Geen tijd of zin om voor het ontbijt te zorgen? Dan kun je gebruik maken van de broodjesservice in het resort. Elke ochtend krijg je dan verse broodjes voor de deur bezorgd. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid voor een ontbijtbuffet in de ontbijtzaal. Maar dat is nog niet alles! De handdoeken in de appartementen worden elke drie dagen verwisseld als je hier verblijft, de auto kan gratis geparkeerd worden op de parkeerplaatsen of tegen betaling in de ondergrondse parkeergarage. Kom je met een elektrische auto? Dan kun je gebruik maken van de laadpalen.

Relaxen en culinair genieten

Na een uitgebreide skidag kun je in DAS Bramberg heerlijk ontspannen. Je hoeft je niet meer druk te maken over een namiddag of avondprogramma, want daarvoor hoef je het resort niet eens te verlaten. Er is een uitgebreide wellness te vinden op de begane grond, met onder andere een binnenzwembad, diverse sauna’s en mogelijkheden tot massages. Een drankje gaan doen in de bar op het complex behoort ook tot de mogelijkheden. Voor een hapje eten kun je à la carte dineren in restaurant Waldvogel met heerlijke regionale producten.

Wintersporten tijdens je verblijf in resort DAS Bramberg

DAS Bramberg ligt op 300 meter afstand van de Smaragdbahn in skigebied Wildkogel Arena. De Wildkogel Arena is een uitgebreid skigebied met 75 pistenkilometers. De Smaragdbahn brengt je vanuit Bramberg binnen no-time naar 2100 meter. Bovenin het skigebied heb je heerlijke pistes met uitzicht op verschillende drieduizenders. Waanzinnig!

Tip: In de Wildkogel Arena vind je ook de langste, verlichte rodelbaan ter wereld. Deze is zeker het proberen waard!

Naast de Wildkogel Arena kun je ook skiën in de skigebieden Zillertal Arena en KitzSki als je verblijft in DAS Bramberg. In totaal zijn er in deze drie skigebieden samen ruim 400 km aan pistes! Dat zal toch wel genoeg zijn? De skigebieden Zillertal Arena en KitzSki bereik je gemakkelijk met de gratis skibus. Ideaal als je eens een dagje iets anders wilt!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Wildkogel Resorts.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in