Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

9 aanbiedingen voor een wintersport in januari

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

We zitten alweer in midden oktober, maar januari lijkt nog heel ver weg. Toch komt deze fantastische wintersportmaand sneller dichterbij dan je denkt. Hoog tijd voor een beetje voorbereiding. Daarom hebben we in dit artikel een aantal aanbiedingen voor een wintersport in januari op een rijtje gezet. Kijken kan altijd, toch?!

Wintersport in januari

Januari is een hele fijne maand voor een wintersport. Zeker als je kiest voor de weken na de kerstvakantie. Het is volop winter, maar in de skigebieden is het een stuk rustiger. Dit betekent dat je in alle rust van heerlijke pistes kunt genieten! Reisorganisaties hebben volop beschikbaarheid in deze maand en ondanks dat ook januari tot het hoogseizoen behoort, is je wintersport vaak een stuk goedkoper. Kortom, meer dan genoeg redenen om in januari op wintersport te gaan!

Aanbiedingen wintersport in januari

Onderstaande aanbiedingen zijn te boeken bij Summit Travel. Zoals je kunt zien profiteer je nu van aantrekkelijke kortingen op heel veel vakanties naar verschillende skigebieden in de Alpen. De wintersportreizen zijn allemaal inclusief skipas. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie, prijzen en boeken.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in