Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

AANBIEDINGEN: 5 hele mooie chalets in Oostenrijk

Wintersportredacteur

Veel mensen kiezen het liefst voor een chalet op wintersport. Je hebt gezellig je eigen huisje voor een hele week en daar beleef je de mooiste avonturen. In Oostenrijk vind je chalets in alle soorten en maten. Voor een kleine of grote groep, met catering, all inclusive of chalets waar je lekker zelf kunt koken. Vandaag heb ik samen met Dealmeister Rudi gekeken naar 5 fijne chalets in Oostenrijk. Die vind je in dit artikel.

Wintersport in een chalet

Wanneer je met het gezin op wintersport gaat of samen met een grote groep vrienden of familie, dan is het ontzettend leuk om te overnachten in een chalet. Je kunt ervoor kiezen om zelf te koken, maar je kunt je ook op en top laten verzorgen. Een chalet geeft het gevoel alsof je je eigen huisje in een skigebied hebt. Uiteraard ga je een aantal avonden après-skiën, maar zelf spelletjes spelen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

5 fijne chalets in Oostenrijk

Onderstaande chalets zijn te boeken bij Skichalets.nl. Deze website biedt allerlei prachtige chalets, altijd inclusief een uitgebreid ontbijt, een 3-gangendiner, onbeperkt drankjes, hapjes voor de après-ski en allerlei andere faciliteiten. Klik op de afbeelding voor meer informatie, prijzen en boeken.

Chalet KirchbergChalet KaprunChalet St Anton am ArlbergChalet Ski ArlbergChalet Gerlos

Meer aanbiedingen

Zijn bovengenoemde chalets niet wat je zoekt in een vakantie? Geen probleem! Skichalets.nl biedt veel meer opties. Niet alleen in Oostenrijk, maar ook in andere wintersportlanden.

Bekijk het aanbod van Skichalets

Lees ook:

Aanbiedingen Wintersport Skiinformatie

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in