Kitzsteinhorn opent een week eerder het skiseizoen 2024/2025

Pak je ski’s en snowboard, want het skiseizoen begint in verschillende skigebieden eerder dan gepland! Gisteren werd bekend dat de Mölltaler Gletscher heel binnenkort de pistes opent en inmiddels is ook aangekondigd dat het skiseizoen op de Kitzsteinhorn van start gaat. De voortreffelijke omstandigheden maken dit mogelijk!

Op hoogte goede omstandigheden

Op hoogte kon het skiseizoen 2024/2025 niet beter beginnen. Na al veel sneeuwval midden september en met her en der steeds weer een vlok, is het al behoorlijk wit. Veel gletsjerskigebieden zijn inmiddels geopend en er komen er steeds meer bij. Ook in oktober heeft een hele lijst van skigebieden de skistart gepland.

Skistart Kitzsteinhorn 2024/2025

In Zell am See-Kaprun, op de Kitzsteinhorn, begint het skiseizoen aankomend weekend! Op zaterdag gaan de pistes open voor de liefhebbers, een weekje eerder dan oorspronkelijk gepland. Daarnaast is het ook een stuk eerder dan vorig skiseizoen, toen de skistart op de Kitzsteinhorn pas eind oktober was. De condities zijn gunstig en daar kunnen we allemaal van profiteren! Er valt de komende dagen zelfs nog een vers laagje sneeuw op de Kitzsteinhorn. Vanaf zondag breekt de zon door en kan het skiseizoen 2024/2025 beginnen met Kaiserwetter.

Lees ook: zo winters was het al op de Kitzsteinhorn op 12 september 2024!

Zo is het nu!

Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je alle ontwikkelingen volgen op wintersportgebied? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier voor het laatste wintersportnieuws in je mailbox.

 *
 *

Waar ben je naar op zoek?

Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

 *
 *
Vul je e-mailadres in