Dutchweek 2025: de data en skigebieden zijn bekend

Het is weer tijd om je agenda erbij te pakken! Dutchweek 2025 belooft opnieuw een spetterend seizoen vol sneeuw, muziek en gezelligheid. In dit blog op een rijtje alle belangrijke data en locaties voor het aankomende winterseizoen. Er staan weer zes Dutchweek events op de planning voor 2024/2025!

Dutchweek 2025

De Dutchweek edities van afgelopen winter waren een groot succes! En volgend jaar wordt dat allemaal nog dunnetjes overgedaan. De organisatie van Dutchweek heeft voor 2025 verschillende edities gepland, waarbij gezelligheid, muziek, skiën of snowboarden met vrienden, feesten en puur genieten centraal staan. Er zijn twee kick-off evenementen komende winter in januari 2025 en daarnaast nog vier Dutchweek edities in maart 2025.

Dutchweek data 2025

Met deze complete lijst aan data en locaties voor Dutchweek 2025, kun je je voorbereiden op een winter vol plezier en avontuur. Zorg dat je erbij bent en geniet van alles wat Dutchweek te bieden heeft. Waar zien we je volgende winter?

Terugblik naar afgelopen winter

Dutchweek Saalbach 2024:
➡️ Een groot feest tijdens Dutchweek 2024 in Saalbach

© Dutchweek

Dutchweek Gerlos 2024:

© Dutchweek

Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je alle ontwikkelingen volgen op wintersportgebied? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier voor het laatste wintersportnieuws in je mailbox.

[spotler formid="11091"]

Waar ben je naar op zoek?

Blijf op de hoogte!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al?

[spotler formid="11141"]