Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

9 aanbiedingen voor een wintersport met oud en nieuw

Wintersportredacteur

Wat is er beter om het nieuwe jaar mee te beginnen, dan skiën? Terwijl je vrienden en familie thuis de grootste knallers afschieten, lig jij al in bed te dromen van de eerste afdalingen van 2021. De wekker gaat weer vroeg, dus laat opblijven is er niet bij. Proosten doe je de dag erna wel weer!

Wil jij dit aankomende winter ook graag meemaken? We hebben een aantal aantrekkelijke aanbiedingen voor een wintersport met oud en nieuw op een rijtje gezet.

Wintersport met oud en nieuw

Een wintersport met oud en nieuw is anders dan alle andere wintersportweken. Het is niet alleen een hele leuke, maar ook een hele bijzondere ervaring. Oud en nieuw is onderdeel van de kerstvakantie en een populaire periode voor een skivakantie. Die valt dit skiseizoen van zaterdag 19 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021. Toch betekent dit niet dat je geen goede deals kunt scoren. Sterker nog, veel reisorganisaties stunten op dit moment met aantrekkelijke aanbiedingen!

Aanbiedingen oud en nieuw

We hebben 9 aanbiedingen voor een wintersport met oud en nieuw voor je op een rijtje gezet. Allemaal te boeken bij Summit Travel en inclusief skipas. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie, prijzen en boeken.

Haus Fanny in Gerlos oud en nieuw
Zwitserland accommodatie
Flachau
Fugen wintersport oud en nieuw aanbiedingen
aanbieding la turra valfrejus
Saalbach hinterglemm
oud en nieuw zell am see
La Norma

Gunstige annuleringsvoorwaarden

Vanwege de huidige coronasituatie is alles anders dan anders. We begrijpen dan ook dat je twijfels hebt om te boeken. Om die twijfels bij je weg te nemen, heeft Summit Travel de annuleringsvoorwaarden aangepast. Zo kun je gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek en biedt de reisorganisatie een geld-terug-garantie. In geval van een corona-uitbraak of negatief reisadvies (oranje/rood), kun je gratis annuleren tot 1 dag voor vertrek. Lees hier meer.

Redenen wintersport met oud en nieuw

Nog niet helemaal overtuigd van een wintersport met oud en nieuw? Lees dan maar even de redenen in onderstaand artikel. Wedden dat jij dit ook wilt meemaken?!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in